Google Drive roolien käyttöönotto

Google Drive on hieno tapa siivota ja järjestää arkistot. Siirsin vuoden 2010-2011 tiedostot Google Driveen ja roolitan aineiston Lifetime Oy:n uusien roolien mukaisesti useammalle Google Apps käyttäjätilille. Näin 5 gt:n käyttäjäkohtainen Google Drive mahdollistaa virtuaalisen yrityksen rakentamisen(Voihan lisätilaa hankkia 16 TT:n verran per Google Drive).

Tietoturvakin paranee kun kaikki tiedostot eivät ole yhden käyttäjätilin takana. Windows Live Mesh palvelu poistuu käytöstä, joten uusi järjestely on selkeä parannus nykyiseen.

Uutuutena on vain kirjoittamiselle omistettu rooli, johon hankin MS Office 2010 paketin.

Jos vihdoin Writers Blog aukeaisi ja rästiin jääneet Juoksijan ym. lehtijutut lähtisivät virtaamaan. Juttusedän tavoittaa osoitteesta (bpmlive@lifetime.fi , twitterissä @BPMlive365,

Toinen uusi rooli on taloushallintopalvelut, jossa pääkirjanpitäjän roolissa voin hoitaa asiakkaiden ja omia kirjanpitotöitä. On vielä testaamatta saako DOS-pohjaisen mappauksen tehtyä Google Driveen (asteri) ? Onko kokemuksia kellään? Taloushallintopalvelujen startti siirtynee 2013 alkupuolelle, mutta tilinpäätöksen tekoa jatkan koko kesän.

Mitäs me tietotekniikan ihmelapset

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: